Home  
 E-mail      Tel. 020 42 32 836  

Scheep in op salonboot Jean Schmitz in Amsterdam!

Varen in Amsterdam op salonboot Jean Schmitz

Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje, vergaderlocatie of relatie event? Wilt u op stap met familie, kennissen of bekenden. Met een salonboot in Amsterdam heeft u alle mogelijkheden om te genieten van de stad vanaf het water! Niet voor niets behoort de rondvaart op de Amsterdamse grachten tot de toppers van de nationale uitjesmarkt!

Varen in Amsterdam kan op onze prachtige salonboot Jean Schmitz. Dit schip biedt onderdak aan groepen van 2 tot 30 personen. Salonboot Jean Schmitz kan open gevaren worden. Dat geeft uw gasten direct contact met de omgeving. In de winter en bij mindere weersomstandigheden wordt de Jean Schmitz gesloten en gaat de CV aan. Ook dan is het goed toeven aan boord.

Passend bij ieder budget bieden wij divers cateringmogelijkheden.  Voor ieder event is er de juiste catering oplossing. Varen in Amsterdam blijft op de salonboot Jean Schmitz een uitje met vele mooie momenten. Dit uitje laat zich goed combineren met architectuurtochten of leuke stadswandelingen. Graag bespreken wij met uw wensen.