Home  
 E-mail      Tel. 020 42 32 836  

Dagje Uit met Salonboot De Jean Schmitz

Dagje uit? Vaar mee met de salonboot Jean Schmitz

Heeft u iets te vieren? Bent u binnenkort jarig of wordt er een familiereunie geplanned? Of wilt u een uitstapje maken met zakenpartners? De Amsterdamse Salonboot Rederij biedt u een compleet arsenaal aan uitjes met ons partyschip in Amsterdam.

Onze salonboot Jean Schmitz is een klassieke schoonheid die erg goed past in de grachten van Amsterdam. Glimmend mahoniehout en glanzend koper van deze salonboot zijn in harmonie met de monumentale herenhuizen langs de grachten. De Jean Schmitz is gebouwd in 1906 en biedt plaats aan groepen tot 30 personen. In de zomermaanden kunt u heerlijk genieten van de buitenlucht in deze half-open salonboot. In de winter worden de ramen gesloten en gaat de CV aan. Een goed idee voor een kerstuitje. Er kan vanuit diverse opstapplaatsen vertrokken worden.

De keuken kan worden aangepast aan uw wensen en budget. We kunnen u tijdens onze rondvaarten zowel eenvoudige broodjes als een heerlijk High Tea aanbieden. Voor een dinner cruise zijn ook diverse mogelijkeheden. Bekijk eens onze menukaart.