Home  
 E-mail      Tel. 020 42 32 836  

Het Interieur van de salonboot Jean Schmitz, uw feestboot van Amsterdam

Feestboot Amsterdam? Scheep in op salonboot Jean Schmitz.

Feestje vieren met vrienden, familie of kennissen? Verjaardag? Vrijgezellenfeest of iets te vieren met de zaak? Denk eens aan onze salonboot Jean Schmitz op de Amsterdamse grachten.  Omgeven door de monumentale panden ervaart u onze salonboot in Amsterdam.

Een bijzondere belevenis op het water! Door haar gracieuze lijnen glijdt de salonboot sierlijk door het water. Het interieur is een lust voor het oog met stijlvolle teak panelen en glazend koper. Een exclusieve vaartocht met deze salonboot is een verrassende keuze waarbij succes verzekerd is.

De bijna zestien meter lange salonboot Jean Schmitz werd eind negentiende eeuw in het Duitse Königswinter gebouwd. Groepen van maximaal 24 personen kunnen aan boord comfortabel dineren, voor borrels is er zelfs plaats voor 30 gasten.

De boot is voorzien van een volledig ingerichte bar met vers bier uit de tap, verwarming, muziek installatie met cd en I pod aansluiting en toilet. Bij mooi weer kan de boot rondom volledig open inclusief de zij- en achtergedeeltes. 
Bij mindere weersomstandigheden gaat het schip dicht en kunnen de 2 kachels aan. 
Uw feest kan opgeluisterd worden met een accordeonist of bijvoorbeeld een violist.

Voor de catering bieden we voor elk wat wils.