E-mail      Tel. 020 42 32 836  

Salonboot huren; De Salonboot De Jean Schmitz

Salonboot huren? Vaar op "stand" met de Jean Schmitz!

Heeft u iets te vieren? Wilt u met collega,s of zakenrelaties op pad? Een vaartocht op de grachten met onze klassieke "salonboot" is een relatief kort en interessant uitje. Als dinnercruise is het interessant voor na het werk. Gecombineerd met een stadswandeling met gids kunt u de dag moeilteloos verlengen.Voor salonboot huren bent u bij ons aan het juiste adres!

De klassieke uitstraling van onze salonboot Jean Schmitz harmonieert prachtig met de monumentale grachtenpanden. Vanuit het lage standpunt op het water is het drukke verkeer nauwelijks te zien. Amsterdam zien we op zijn mooist!

De jean Schmitz is een half-open salonboot. Bij mindere omstandigheden wordt het schip gesloten en gaat de cv aan. Bij mooi weer varen we hem open, als cabrio!, voor optimaal vaarplezier. De Jean Schmitz is gebouwd in 1906 en is voorzien van glanzend mahoniehout en afgewerkt met koper.Deze salonboot is een van de mooiste die u kunt huren!

De keuken biedt voor elk wat wils. Voor(bijna) ieder budget hebben we iets op de kaart. Van eenvoudig broodje tot High Tea. Van stamppot tot luxe buffet. U kunt deze salonboot huren bij de Muider Compagnie. Een goed idee voor uw familie of zakelijk uitje! Desgewenst zijn we u behulpzaam bij een programma op maat.

Salonboot huren? Bij de Amsterdamse salonboot rederij, natuurlijk!