E-mail      Tel. 020 42 32 836  

Vergaderen op Salonboot De Jean Schmitz

Vergaderen salonboot: reflecteren op de Jean Schmitz.

Is het tijd voor een kleine brainstormsessie? Moeten er binnen uw bedrijf een aantal knopen worden doorgehakt? Zoekt u een insprirende omgeving? Buiten de eigen bedrijfsmuren, maar niet te ver weg? Scheep dan in op onze salonboot in Amsterdam. Geschikt voor uw managementteam, afdeling of samenwerkingsverband.

Op een door de weekse morgen op de Amsterdamse gracht waant u zich in een oase van rust. Door het lage standpunt op het water kijkt u over het drukke verkeer heen. De eeuwenoude, monumentale, panden complementeren dit beeld. Zo vaart u midden in onze bruisende stad Amsterdam.(vergaderen salonboot) Onze salonboot "Jean Schmitz" is geschikt voor groepen tot 30 personen.

Desgewent kan het schip in mooie weersomstandigheden, open gevaren worden. Bij slechter weer wordt de salonboot gesloten gaat de centrale verwarming aan. Ook de catering wordt comform uw wensen gemaakt. Onze kaart gaat van eenvoudig naar exclusief; van broodje kaas naar High Tea. Ook onze buffetten kennen een uitgekiende prijsopbouw. We bieden gerechten van goede kwaliteit voor, bijna, ieder budget.

Vergaderen op een salonboot? Scheep in op de Jean Schmitz van de Amsterdamse Salonboot Rederij.