+ 31 (0)20 4229222 info@aemstelland.nl ✓ Betaalbare Luxe✓ Stijlvol✓ Beste Prijsgarantie

Trouwen op een salonboot in de Amsterdamse grachten

De mooiste dag van uw leven wilt u natuurlijk op een unieke locatie in Amsterdam vieren. En wat is er nu mooier dan trouwen in een salonboot terwijl u door de grachten van Amsterdam vaart. De salonboten van de Amsterdamse Salonboot Rederij zijn sinds Mei 2014 goedgekeurde trouwlocaties door de gemeente Amsterdam.

De monumentale panden van de binnenstad en de schilderachtige Amstel passen geweldig in het decor van uw huwelijksdag. U kunt onze salonboten Elisabeth, Jean Schmitz en Monne de Miranda op verschillende manieren inzetten. Zo kunt u bijvoorbeeld aan boord trouwen, vanaf het gemeentehuis over de grachten naar de diner of feestlocatie varen of aan boord dineren.

Speciale bloemstukjes op de tafels, een bruidstaart, catering aan boord, uw favoriete muziek of een private chef? Laat ons uw wensen weten en wij gaan uw trouwdag extra speciaal maken.

Bent u op zoek naar een originele locatie voor een huwelijksaanzoek? Dat is ook mogelijk aan boord van onze mooie salonboten! Salonboot Elisabeth is hier bijzonder geschikt voor en wordt regelmatig voor deze gelegenheid gehuurd.
Bijkomend voordeel… tot nu toe heeft iedereen JA gezegd!

Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.
+31 20 422 9222
info@aemstelland.nl