+ 31 (0)20 4229222 info@aemstelland.nl ✓ Betaalbare Luxe✓ Stijlvol✓ Beste Prijsgarantie

Hierbij de laatste update van de veiligheidsregio Amsterdam Amstelland.

Ook voor onze branche gelden aanvullende regels. U kunt bij ons de komende 4 weken wel een rondvaart of watertaxi boeken echter wij serveren geen dranken/eten aan boord. U mag dit ook niet zelf meenemen. Deze regel geldt tot en met 11 november 2020.

Wij zorgen ten allen tijde voor een gereinigde boot voor en na iedere vaartocht. Ook heeft iedere boot de beschikking over een toilet.

Daarnaast zijn er een aantal basisregels waar we gezamelijk aan dienen te voldoen:

  1. U dient vooraf te reserveren. Dat kan telefonisch op 020 4229222 of online via de website.
  2. Gasten en personeel houden 1.5 meter afstand van elkaar.
  3. Zingen op de boot is niet toegestaan.
  4. U kunt bij ons uw handen ontsmetten bij aan en/of van boord gaan
  5. Ons personeel zal u vooraf vragen naar eventuele griep/verkoudheidsklachten, en een registratieformulier in te vullen. Als gevolg daarvan behouden wij het recht voor u eventueel te weigeren aan boord. Heeft u klachten geef dit dan tijdig aan ons door zodat wij gezamenlijk tot een oplossing kunnen komen.
  6. Het maximaal aantal personen is 4 of 1 huishouden.
  7. Per huishouden vragen wij u om uw contactgegevens aan boord in te vullen, deze gegevens zullen na 14 dagen worden vernietigd.


Boeking of optie:
Indien u reeds een boeking heeft staan doen we er alles aan om in gezamenlijk overleg te zoeken naar de beste oplossing. We begrijpen dat het voor u soms ook moeilijk is om te plannen of vooruit te kijken in deze tijd.

Voor nu wensen wij iedereen sterkte en gezondheid toe en zien we u graag spoedig weer bij ons aan boord of op het water!

Zodra er aanvullende informatie beschikbaar komt zullen we dit op onze website melden.

Indien u nadere vragen heeft dan horen wij graag van u.